MICHIEL DE RUYTER ONDER HET HART HOMIES HET NIEUWE RIJKSMUSEUM GOOISCHE VROUWEN 2 OM DE WERELD IN 50 CONCERTEN HET CHIMPANSEE COMPLEX MEES KEES OP DE PLANKEN WIPLALA
http://www.cultuurfonds.nl/ https://www.vsbfonds.nl/ http://www.vpro.nl http://www.doendenkers.nl/nl/stichting-dioraphte/ http://www.volkskrant.nl https://www.fonds21.nl/
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Ontvang gratis de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het NFF en de Nederlandse film.
Winnaars Gouden Kalveren Bekijk hier een overzicht van de Gouden Kalf winnaars 2014.
Academysysteem voor Gouden Kalveren De Gouden Kalveren voor Nederlandse speelfilms en lange documentaires worden voortaan toegekend door een breed veld van vakgenoten.
Interview met regisseur Sacha Polak (ZURICH) ZURICH is een roadmovie over Nina (Wende Snijders), die na het verongelukken van haar grote liefde ontdekt dat hij een dubbelleven leidde. Het NFF stelde enkele vragen aan regisseur Sacha Polak.
Interview met Jon Karthaus (HOMIES) Het NFF sprak regisseur Jon Karthaus over het maken van zijn eerste speelfilm: HOMIES.
NFF Media Alle media van het festival in 2014 verzameld op één pagina.