OORLOGSGEHEIMEN DE POEL LUCIA DE B. SUPERNOVA HARTENSTRAAT ANA ANA KENAU AFTER THE TONE KANKERLIJERS SHADO'MAN PIM & POM, HET GROTE AVONTUUR Gouden Kalf winnaars
3 vragen aan Tamar van den Dop SUPERNOVA gaat over de 17-jarige Meis (Gaite Jansen) die samen met haar ouders en oma in de bocht van de weg woont. Ze droomt van een groot meeslepend leven, maar het enige wat er gebeurt is het wachten tot de volgende auto de bocht mist en de gevel van het huis ramt.
NFF filmavond in Het Huis: WAKKER IN EEN BOZE DROOM In april staat de derde NFF filmavond in het teken van documentairemakers Petra Lataster-Czisch en Peter Lataster. Op donderdag 24 april wordt namelijk de documentaire WAKKER IN EEN BOZE DROOM vertoond in Het Huis Utrecht, inclusief nagesprek met het veel geprezen makers-duo.
15 april 2014 3 vragen aan Tamar van den Dop (SUPERNOVA)
SUPERNOVA is vanaf donderdag 17 april in de bioscoop te zien. Het NFF stelde 3 vragen aan regisseur/actrice...
07 april 2014 Hoos Blotkamp overleden
Op 3 april jl. is oud-directeur van het Filmmuseum, Hoos Blotkamp, op 70-jarige leeftijd overleden
03 april 2014 NFF filmavond in Het Huis: WAKKER IN EEN BOZE DROOM
In april staat de NFF filmavond in het teken van documentairemakers Petra Lataster-Czisch en...
24 maart 2014 Mat van Hensbergen overleden
Afgelopen weekend werd bekend dat Mat van Hensbergen is overleden.
Alles over de Gouden Kalf Competitie De competitie der competities, de kroon op het NFF: de strijd om de Gouden Kalveren. Wat wordt de Beste Film van afgelopen filmjaar?
Campagne 2013 Bekijk de commercials van de campagne van NFF 2013.
Nederlands Film Festival op Facebook
Vanaf 17 april is SUPERNOVA te zien in de bioscoop. Het NFF stelt 3 vragen aan regisseur/actrice Tamar van den Dop : http://t.co/EVCEO4CCru
Nedfilmfestival